Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 26 Haziran 2021 297 Görüntüleme

Milliyet Mimarlık dergisi sektördeki gelişmeleri mercek altına alıyor

Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık dergisi; 27 Haziran Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte ücretsiz olarak mimarlar, iç mimarlar, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ve öğrenciler ile buluşarak önemli bir kaynak olmaya devam ediyor.

 

Mimari ve yapı sektörü için almanak niteliği taşıyan Milliyet Mimarlık Dergisi, altıncı sayısında da tasarım, mimarlık ve kent gündemine dair birçok sektörel konuyu ele alıyor.  Milliyet Mimarlık Dergisi yeni sayısında; Venedik Bienali 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Neyran Turan küratörlüğünde yer alan “Ölçü Olarak Mimarlık” projesini inceliyor.  Bodrum’un dokusu ve çevresi ile ortak noktada buluşmayı hedefleyen Baraka Mimarlık, Voyage Torba Oteli projesinde klasik otel şemalarından nasıl uzak durduğunun ipuçlarını detaylarıyla anlatıyor. 

 

Y. İç Mimar Selina Kazazoğlu tarafından tasarlanmış Köstem Zeytinyağı Müzesi’nin endüstriyel dönemin simgesi olan çelik malzeme, eski tuğla işçiliği ve terazzo ile zamansız bir bütünlük yakaladığı projesi bu ayki içerikler arasında yer alıyor. Ayrıca sıradışı mimari projeleriyle tanınan Japon asıllı Brezilyalı mimar Ruy Ohtake ile tasarımlarında sanatsal bir yaklaşımla kullandığı organik formlar ve renk olgusu üzerine keyifli bir sohbet okurları bekliyor.

 

27 Haziran Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Mimarlık dergisine, dijital platformlarda Dergilik ve Milliyet e-gazete uygulamalarından da erişilebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com