Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 21 Haziran 2021 277 Görüntüleme

İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda finale kalan okullar belli oldu

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda finale kalan okullar belli oldu. 

‘’Grup’’ ‘’Bireysel Kız Solist’’ ‘’Bireysel Erkek Solist’’ ‘’Beste’’ ve ‘’Enstrüman’’ dalında finale kalan 158 performans, ön jürinin değerlendirmesiyle belirlendi. 1700 başvuru arasından finale kalarak büyük bir başarıya imza atan 36 şehirden 158 performans adını finale yazdırdı.

Yarışmanın kurucusu ve başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu, ülkemizin en önemli müzisyenlerinden Özkan Uğur, Fuat Güner, Aşkın Nur Yengi, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük ve Fatma Turgut’un değerlendirmesi sonrası 158 finalist performans için de oylama başladı. 

14 Haziran’da POWERAPP mobil uygulamasında başlayan final oylaması, 25 Haziran’a kadar devam edecek. Ücretsiz olarak indirilebilen POWERAPP mobil uygulamasında oylama yapmak isteyenler, finale kalan 158 performans arasından, farklı dallarda en beğendiklerini oylayarak ödül alanları belirleyecek.  Ödül kazanan okullar, 27 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de PowerApp mobil uygulamasında gerçekleşecek olan yayında açıklanacak.

 

Finalde 158 performans yarışacak!

İnternet ve jüri değerlendirmesinin ardından finale kalan okulların oylanmaya başlanmasıyla, grup dalında 50, bireysel katılımlarda ise beste dalında 20, enstrüman dalında 22, kız solist dalında 30, erkek solist dalında 30 performans finale kalırken, ayrıca 6 performans Instagram üstünden oylanarak finale çıkma hakkını elde etti. Toplam 158 performans arasından ilk üçe girenler belirlenirken, Grup-İcra dalında birinci olan okula İpana tarafından tam teçhizatlı müzik stüdyosu kurulacak, tüm dallarda dereceye giren okullara ve öğrencilere para ödülleriyle birlikte, sürpriz hediyeler verilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com