Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 18 Haziran 2021 276 Görüntüleme

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları

Lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, 

Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları’nda Duduu Studio ekibini ağırladı. 

Davete ekibi temsilen İç Mimar Hasan Burak Akyıldız ve İç Mimar Jale Kulin katıldı.

Mutfağı ve birlikte vakit geçirmeyi bir öncelik olarak gören lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, tasarım ve gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini yakın dostları ile Gaggenau Showroom’da özel bir yemekte ağırlamaya devam ediyor. Şef Eren Erdem’in Duduu Studio ekibine özel bir yemek hazırladığı davetin başrolünde yine tasarım vardı.

 

İkili Eren Erdem’in buharlı fırında ve Teppan Yaki’de hazırladığı lezzet dolu menüsü eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Başlangıçta rezene salatası ile steak tartare ve ana yemek olarak bezelye püresi ve buharda mevsim sebzeleri ile sous vide bonfile hazırlayan Erdem, tatlı olarak Lotus crumble ve antep fıstığı sorbe ile poşe armut servis etti.

 

“Birlikte çalışabilmek lüks mü?”

Duduu Studio tasarım partnerlerinden İç Mimar Hasan Burak Akyıldız ve İç Mimar Jale Kulin, dostlukları işe dayanan iki eski arkadaş. Sınırlama olmadan birlikte çalışmak ve tasarıma farklı renkler katmak önemli ve herkesin kattığı tasarım dili bambaşka, diyen Akyıldız, Duduu Studio’da kolektif bilinci, tasarımın her anında yaşayıp sevdiği dostları ile güçlerini birleştirmek istemiş. Jale Kulin ise kolektif çalışmalara duyduğu inancı şu sözlerle dile getiriyor: “Dünya kolabrasyon dünyası. Ben bu mesleği tenis maçına benzetiyorum. Hiçbir zaman iyi top gelemez ve ancak karşındaki kadar iyi oynarsın. Farklı oyuncularla oynamadıkça da gelişmezsin. Biz tasarımcılar birbirimizden öğrenerek gelişiyoruz.”

 

Yemeğin iyi hissettirmesi ve mekanın buna katkısı üzerine gerçekleşen sohbette Jale Kulin, benim evimin içinde her alanın bana konfor yaratması lazım, diyor ve ekliyor: “Mekanda  akustik, masanın sandalye ile ilişkisi gibi önemsiz gözüken detaylar yemek yiyen kişiyi yormamalı. İyi hissetmek bir sürü elemanın bir araya gelmesi ile oluyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com