Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 17 Haziran 2021 245 Görüntüleme

TKP memleketin dört bir yanında temsilcilikler açmaya devam ediyor

Türkiye Komünist Partisi memleketin dört bir yanında il, ilçe temsilcilikleri, semt evleri, işçi evleri, köy evleri açmaya devam ediyor. 

Yeni temsilcilikler açmaya bu hafta doğu illerinde devam eden TKP, geçtiğimiz salı günü Iğdır İl Binası, çarşamba günü Ağrı İl Binası açılışlarını gerçekleştirdi. Bugün ise Ağrı Patnos İlçe Binası'nın açılışı yapılacak.

Bölgedeki emekçiler ve öğrencilerin katıldığı açılışlarda konuşan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, memlekette insanın, emeğin ve sömürünün olduğu neresi varsa TKP oradadır dedi ve iktidarın memleketin her yerinde tahribat yarattığını, atanan kayyumlarla halkın iradesinin gasp edildiğini söyledi.

Kemal Okuyan yaptığı konuşmalar şu ifadeleri kullandı:

 

"Yaşanan tüm sorunların bu düzenle bir bağı var ve bu düzen değişmeden bu ülkede ne işsizlik sorunu, ne kadına şiddet sorunu, ne yoksulluk ne de Kürt sorunu çözülemez. Bu düzen kendi yarattığı sorunları çözme niyetinde ya da becerisinde değil. Bu düzende yaşanan tüm sorunlar her yerde aynı. İzmir'den Antalya'ya, Trakya'dan Karadeniz'e kadar yaşanan ne sorun varsa Ağrı'da da, Iğdır'da da var. Serhat bölgesinde yaşayan insanların yaşadıkları yoksulluğun ve işsizliğin kaynağı ile diğer bölgelerdeki örneklerin kaynağı aynıdır ve bu düzendir. Bu düzeni değiştireceğiz. Bugün burada buluştuk ama eminim ki yarın daha da büyüyecek mücadelemiz ve Ağrı'da salonlara sığmayıp daha büyük mekanlarda bir araya geleceğiz."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com