Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Haziran 2021 240 Görüntüleme

Doğaya dönüş mümkün mü

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan Hürriyet Bizimle programı yeni bölümünde Yücel Sönmez’i konuk ediyor. Doğa yazarı ve seyahat editörü Sönmez, doğaya dönüş ve kırsala taşınma hayalinin perde arkasını irdeliyor. 

 

Şehrin keşmekeşinden kurtulmak, doğaya dönmek, kırsalda yaşamak belki bir sahil kasabasında küçük bir kafe açmak… Bugün binlerce kişinin kurduğu bu hayali kimi gerçekleştirebiliyor kimi ise gerçekleştirmek için planlar yapıyor. ‘Türkiye Bunu Konuşuyor’ diyerek gündeme dair sıcak manşetleri köşesine taşıyan Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’ bu hafta konuğu Yücel Sönmez ile bu hayalin peşinden gidiyor. 

 

Hürriyet Kitap'tan yayımlanan Alaca- Adım Adım Doğaya Dönüş Rehberi’nin yazarı, doğa ve seyahat editörü Yücel Sönmez, ‘doğaya dönüş’le ilgili merak edilen soruları yanıtlıyor. ‘Eline çapa almamış, toprak nedir bilmeden, doğa ile tanışmadan, köy/ kasaba hayatının dinamiklerini bilmeden böyle bir maceraya atılınabilir mi?’, ‘Şehirden gitmek için elbette cesaret gerek peki ya başka?’, ‘Nereye gidilmeli?’, ‘Gitmeden önce deneyimleme şansımız var mı?’, ‘Kendi evimi kendim yapabilir miyim, ne kadara mal ederim?’ gibi sorular Fulya Soybaş ve Yücel Sönmez’in sohbetinde yer buluyor. 

 

Fulya Soybaş, her hafta çarşamba günleri Hürriyet Youtube kanalında yayınlanan ‘Hürriyet Bizimle’ ile gündemin konularını, yaşamın renklerini ele almaya devam ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com