Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 4 Haziran 2021 291 Görüntüleme

Basketbolda final serisi Tivibu ekranlarında

Türkiye’nin erkek basketbolundaki bir numaralı ligi ING Basketbol Süper Ligi’nde final heyecanı bu hafta Tivibu Spor ekranlarında başlıyor. Anadolu Efes ve Fenerbahçe arasındaki final serisinin ilk ayağı 3, 5 ve 7 Haziran tarihlerinde Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca Formula 1 Azerbaycan Grand Prix ile Moto GP İspanya yarışları da Tivibu ekranlarında olacak.

 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Türkiye’nin erkek basketbolundaki bir numaralı ligi ING Basketbol Süper Ligi’ndeki final serisi bu hafta Tivibu’da yaşanacak. 

 

Anadolu Efes ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği maçlar 3, 5 ve 7 Haziran tarihleri arasında oynanacak ve Tivibu Spor 2’den canlı yayımlanacak. 30 Mayıs’ta 2021 Euroleague şampiyonluk kupasını kazanan Anadolu Efes ile aynı kupayı 2016-17 sezonunda kaldıran ilk Türk takımı olan Fenerbahçe’nin lig şampiyonluğu için yapacakları mücadele nefesleri kesecek.

 

Motor sporlarında da heyecanlı yarışlar Tivibu ekranlarında

 

Tivibu ekranları, motor sporları tutkunları için de heyecanlı yarışlara ev sahipliği yapacak. Formula 1 2021 sezonunun 6. yarışı olan ve Bakü caddelerinde koşulacak Azerbaycan Grand Prix’sinin antrenman ve sıralama turları 5 Haziran’da, yarışı ise 6 Haziran Tivibu ekranlarında olacak. Tivibu ekranları bu hafta sonu Max Verstappen ve Lewis Hamilton arasındaki F1 şampiyonluğu rekabeti gibi, Moto GP İspanya yarışlarıyla da motor sporları sevenlerine heyecanlı anlar yaşatacak.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com