Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 11 Mayıs 2021 248 Görüntüleme

Little Caesars’ta Çifte Bayram

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, pizzaseverlerin Ramazan Bayramı’nı yeni kampanyası ile kutluyor, lezzetlerini çok özel fiyatlarla sofralara ulaştırıyor.  

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, bayram dönemine özel Çifte Bayram, Çifte Lezzet kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Sezar, 2 orta boy pizzayı 20,90+20,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar lezzetli Little Caesars pizzalarını pizzaseverlerin beğenisine sunan kampanya, 17 Mayıs’a kadar geçerli olacak. Tam kapanmada paket servis ile istenildiği anda sipariş verilebilen Sezar’ın enfes pizzaları; 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden hazırlanıyor, temassız teslimat yani ‘Sıfır Temas’ uygulamasıyla teslim ediliyor. 

Sezarla Kazan’dan 2 Dilim Pizza Kazanma Fırsatı!

Türkiye’de ilklerin mucidi olarak anılan Little Caesars, Sezarla Kazan programı ile de kazandırmaya devam ediyor. Little Caesars Sezarla Kazan programı ile pizzaseverler, her gün için bir kereye mahsus olmak üzere verilen 40 TL ve üzeri siparişlerine 1 dilim pizza kazanıyor. Pizza dilimi sayısı 4’e tamamlandığında da Little Caesars’ın orta boy klasik lezzetlerinden biri hediye ediliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com