Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 7 Mayıs 2021 227 Görüntüleme

Six Senses Kaplankaya, Tibet’in ses terapisini Bodrum ile buluşturuyor

 Six Senses Kaplankaya, ruhsal ve fiziksel iyileşmeyi bir bütün olarak ele aldığı felsefesi ışığında Tibet Ses Terapisi ve holistik wellness programları ile alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor.

 

Dünya çapında ünlü bütünsel wellness deneyimi ve seçkin mimarisi ile fark yaratan Six Senses Kaplankaya, alanında dünya çapında uzman isimlerin önderliğinde bilinenin ötesinde wellness deneyimleri sunuyor. Hayatını şifaya yönelik  bütüncül uygulamalara adayan ünlü yogi Muayad Najemeddin, Mayıs ayı itibariyle sezon boyunca Six Senses Kaplankaya bünyesinde Tibet ses terapisi, Watsu, derin ışık transı gibi uygulamalarla misafirleri mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Tibet’den özel olarak getirilen ses kaseleri eşliğinde gerçekleştirilen ses terapisi, uzman Muayad Najemeddin önderliğinde konuklara unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Muayad Najemeddin’in bireysel ve grup uygulamaları barışçıl, huzurlu ve aydınlık bir enerji yaratırken, Banu Alagöz önderliğinde gerçekleşen Duygusal Detoks, kundalini yoga ve meditasyon çalışmalarıyla konuklar hem tatilin tadını çıkarıyor hem de iç huzur ve sağlıklı bir vücut için hayat boyu pozitif etki edecek adımlar atıyor. Özel olarak tasarlanan  havuzlarda, masaj ve esneme teknikleri kullanılarak suyun akışkan ve arındırıcı enerjisini harmanlayan Watsu uygulaması, konuklara benzersiz bir wellbeing deneyimi sunuyor.

 

Six Senses Kaplankaya, Türkiye’de bir ilk olan Holistic Anti-Aging, Weight Management  ve BODPOD’nin yanı sıra, Wellness Screening gibi vücut analiz uygulamalarıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en gelişmiş SPA alanına sahip olma özelliği taşıyor. Yoga, Fit, Uyku programları,  Kilo kontrolü, Detox ve Mind Detox, Boost Immunity, Mind Your Brain, Love Your Heart, Muscle Recovery ve Back Pain Relive gibi programlara ek olarak; Watsu, Dreamcatcher, Emotional Detox gibi bütünsel terapileri Six Senses Kaplankaya’nın 10 bin metrekare üzerine kurulu 38 farklı terapi odasında deneyimleme şansına sahip oluyor. 

 

Kendinizi Six Senses Kaplankaya’nın huzurlu atmosferinin doğallığına bırakın.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com