Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 6 Mayıs 2021 247 Görüntüleme

“Mücbir Sebepler”in kamera arkası görüntüleri sadece Vodafone Tv’de

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Vodafone Red sponsorluğunda yayınlanan “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” programının kamera arkasında neler yaşandığını sürpriz konuklar eşliğinde anlatan “Mücbir Sebepler: Gedikliler” belgeseli sadece Vodafone TV’de yayınlanacak.

 

Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Mücbir Sebepler”in takipçileri için çok özel bir içerik sunuyor. Vodafone Red sponsorluğunda ekranlara gelen 30 bölümlük “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”in ardından sadece Vodafone TV’de izlenebilecek “Mücbir Sebepler: Gedikliler” belgeselinde, programın kamera arkasında neler yaşandığını ve en eğlenceli anları sürpriz konuklarla birlikte izlemek mümkün olacak.

 

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Otluoğlu, şunları söyledi:

 

“Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Vodafone Red markamızla Instagram’ın en sevilen canlı yayını ‘Mücbir Sebepler’e sponsor olduk. 2 ay boyunca ‘Vodafone Red’le Mücbir Sebepler’ adıyla yayınlanan program, toplam 10 milyon izlenmeye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Şimdi de bu sevilen yayının belgeselini ekrana taşıyoruz. Sürpriz konuklarla röportajların ve eğlenceli anların derlendiği görüntülerden oluşan ‘Mücbir Sebepler: Gedikliler’ belgeseli sadece Vodafone TV’de izlenebilecek. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

 

2 ayda 10 milyon izlenme

 

Vodafone Red, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Mücbir Sebepler” ile 30 programlık bir sponsorluk gerçekleştirdi. 2 ay boyunca “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” adıyla yayınlanan program, toplam 10 milyon izlenmeye ulaştı. Canlı yayınlar içinde en yüksek anlık izleyici sayısı 144 bin oldu. Birçok ünlü ismin konuk olduğu “Mücbir Sebepler”, gündemi kendine has diliyle yorumluyor. Her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşan program, içeriği ile büyük beğeni topluyor. 

Binlerce seç-izle içerik

 

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6 milyondan fazla indirildi. Vodafone TV’nin aylık aktif kullanıcı sayısı ise 1,3 milyona ulaştı.

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com