Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 26 Nisan 2021 236 Görüntüleme

Mono Steel Dünya’ya Açılıyor

18 yıldır Türkiye’deki bir çok büyük projede yer alan Mono Steel, yurt içinde yakaladığı başarılı yükselişini, son 2 yıldır Avrupa ve Afrika pazarlarında da devam ettiriyor. Yer aldığı ülke pazarlarında başarılı bir grafik çizen, dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard’da da çalışmalar yapan Mono Steel’in yeni hedefinde ise Amerika ve Japonya gibi ülkelere de ihracat yaparak, tüm dünyaya açılmak var. 

 

Ford Otosan Boya Üretim Tesisi, Toyota Üretim Tesisi, Hyundai Boyahane, TOKİ Samsun Stadyumu, Rixos Tema Park gibi Türkiye'deki büyük ve özel projeler için nitelikli çelik yapılar tasarlayan Mono Steel, sektördeki hedeflerini her geçen gün yükseltiyor. Avrupa ve Afrika pazarlarında tünelden metroya, maden sahasından köprüye kadar bir çok farklı projede yer alan firma; İngiltere, Avusturalya ve Kanada’da gibi ülkelerde de yerini sağlamlaştırmış durumda. 

 

2019 yılında, 35 yıllık geçmişiyle Almanya’nın Stuttgart bölgesinde yer alan ve sektörün lider firmalarından olan Villing Tech ile T-Steel GMBH firmasını kurarak ortak olan Mono Steel, Avrupa ve Afrika pazarlarında deyim yerinde ise aranan bir oyuncu haline geldi. Paris Metrosu(Fransa), Snowy 2.0 Hydro Santral Projesi(Avusturalya), Münih Metrosu(Almanya), Gotthard Tünel Projesi(İsviçre ve İtalya’yı birbirine bağlayan, dünyanın en uzun tüneli), Stockholm Metrosu(İsveç), Lozan Tünel Projesi(İsviçre) gibi projelerde yer alarak da başarısını pekiştirdi. 

 

İki yıl içerisinde büyük başarılara imza atarak dünyaya açılmayı başaran Mono Steel’in kurucusu Mustafa Toprakçeken, firmanın başarı hikayesini ‘doğru analizler yapmaktan, kaliteli üretimden ve müşterilerinin iç pazardan mal tedarik ediyormuş gibi rahat ve güvenle ticaret yapmalarını sağlamaktan’ geçtiğinin altını çiziyor. Her proje için farklı bir iş akışı hazırlayan Mono Steel’i diğer üreticilerden ayıran en önemli özellik ise, ülkelerin ve yapılan işin konumlandığı coğrafyayı doğru şekilde analiz edebilmesinden geçiyor. 

 

Bu güven ve doğru yapılan analizler sayesinde deyim yerinde ise dünya pazarında aktif bir oyuncu haline gelen ve özel projelere nitelikli çelik yapılar üreten Mono Steel’in faaliyet alanlarında ise GTIP kodunda metal ve metal dışı ürünler başta olmak üzere her türlü sanayi yapıları, tünel ekipmanları, enerji sektörü, yol ve köprü konstrüksiyonları, makine sektörü, spor tesisleri ve konut projeleri bulunuyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com