Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 22 Nisan 2021 194 Görüntüleme

Gençler Onur Hareketi’ne akın etti

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın'ın fikirleri binlerce gence ulaşmaya devam ediyor.

GENÇLER "UMUDUMUZ" DEDİKLERİ AYDIN'I COŞKUYLA KARŞILADI

Pandemi döneminde dahi dur durak bilmeyen Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, İstanbul Gençlik Teşkilatlarının düzenlediği katılım törenine dahil olmaz üzere İstanbul'a geldi. Şişli, Kadıköy, Fatih, Sultangazi ve Bakırköy'de düzenlenen tören için 4 günlüğüne İstanbul'a gelen Aydın'ı İstanbul'da kalabalık bir gençlik gurubu karşıladı.

Toplantıyı organize eden Onur Hareketi İstanbul Gençlik Kolu Gönüllüsü Yusuf Kandemir törenle ilgili şunları söyledi:

"Biz ve arkadaşlarımız yaklaşık iki yıldır Onur Hareketi gönüllüsüyüz ve ömrümüzün sonuna kadar da hep Onur Hareketi ve Liderimiz Yaşar Aydın'ın yanında olacağız. Pandemi döneminde sağlık kurallarını ihlal etmeden çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz."

SADECE İSTANBUL'DAN 100 BİN İMZA

"Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı için gerekli olan 100 bin imzayı biz gençler olarak İstanbullu gençlerden toplayacağımızı ve bu imzanın hazır olduğunu burdan basın ve medya aracılığıyla duyuruyorum. Türkiye’de hiçbir siyasi partinin gençlik kolları bizimki kadar güçlü olamaz çünkü biz gönüllüyüz çünkü biz liderimiz Yaşar Aydın’nın ortaya koymuş olduğu davaya ölümüne inanıyor ve bu davaya ölümüne bağlıyız. İşte bu yüzden maddi ve manevi olarak tüm gücümüzle liderimize tam destek veriyoruz."

"BENDEN UMUDU OLAN GENÇLERİN YÜZLERİNİ KARA ÇIKARMAYACAĞIM"

Gençlerin gözündeki ışıltının farkında olduğunu ve bu ışıltının umudu olarak kendisini işaret edenlerin yüzlerini kara çıkarmayacağını söyleyen Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın İstanbullu gençlere şöyle seslendi:

"Söylenecek sözleri gençler söyledi. Çok lafa gerek yok. Bu güne kadar bu ülkeyi kuranların çocuklarını ahmak yerine koyanlar, cahil diye, anlamaz diye yaftalayalar, giyinişine ve yemek yeme kültürüne kadar iğrenerek bakanlar, sadece kendi çocuklarının karnının acıktığını sananlar, yönetme kabiliyetinin sadece kendilerine has bir özellik olduğunu sananlar bugün burdaki gençlerin gözlerine iyi baksınlar. Ahmak kim, cahil kim, kim bu ülkeyi yönetecek hep birlikte göreceğiz. Görelim Mevla neyler, neyler ise güzel eyler"

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com