Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 18 Mart 2021 310 Görüntüleme

Zorlu PSM’de Bu Ay: Nisan 2021

Her yaşın ve her zevkten sanatseverin daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM 

#mesafeliamabirlikte mottosuyla başladığı yeni sezonuna kaldığı yerden devam ediyor. Nisan ayında hem fiziksel hem de çevrimiçi etkinlikleriyle hibrit bir şekilde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Zorlu PSM’nin Nisan ayı programı her zaman olduğu gibi yine dopdolu.

 

Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan “İbrahim Selim ile Bu Gece”; ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev ve viyolonsel sanatçısı Sedef Erçetin kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan “Kerem Görsev Trio”; dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın son şovu CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus; Kalben’in Beatles’ın ruhunu çağıracağı The Beatles – Atan Kalpler Kulübü konseri; 90'lı yılların sonlarından bugüne kadar ülkenin en tanınan ve sevilen sanatçılarından biri olan Yaşar; yaptığı her şeye kendi yol açmış ve açtığı yol ile oyunu değiştiren Büyük Ev Ablukada’nın akustik performansı “Ay Şuram Hâlâ Ağrıyo”; caz sahnelerinin güçlü kadın sesi Selen Beytekin; “İlkyaz Şarkıları” başlıklı konser ile dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek Aysun ve Ali Kocatepe; turcolatino akımının öncüsü, Türkiye’nin en sevilen gezgini Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Star Orkestrası Nisan ayının öne çıkan etkinlikleri olarak göze çarpıyor.

 

Sezon programına yepyeni dijital seriler de ekleyen Zorlu PSM, Nisan ayı boyunca “Bir Masada Oturduk” ve “Sahne Tozu Yutanlar” programlarıyla Zorlu PSM Youtube kanalı üzerinden sanatseverlere ulaşmaya devam edecek.

 

KEREM GÖRSEV TRIO & SEDEF ERÇETİN CHAMBER JAZZ // 02 NİSAN CUMA // 100 STUDIO & PSM ONLINE // 18.30

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev ve viyolonsel sanatçısı Sedef Erçetin kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan Kerem Görsev Trio ile Chamber Music projesi kapsamında 2 Nisan Cuma akşamı hem 100 Studio sahnesi hem de eş zamanlı PSM Online üzerinden yeniden seyircilerle buluşacak. Dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile dinleyicilere caz dolu bir yaşatmaya hazırlanan bu çok özel performansı şimdiden ajandanıza eklemeyi unutmayın.

 

Kapı Açılış: 17.30

Kerem Görsev Trio & Sedef Erçetin: 18.30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış – 132,00 TL

Balkon – 88,00 TL

Online Konser Bileti – 22,50 TL

 

BİR MASADA OTURDUK // 02 – 09 – 16 – 23 – 30 NİSAN // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 20.00

 

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü ve her hafta farklı bir müzisyen konuğunu ağırladığı Zorlu PSM’nin müziği odağına alan yepyeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” Nisan ayı boyunca Zorlu PSM Youtube kanalında. Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” her Cuma Zorlu PSM YouTube kanalından ücretsiz olarak izleyicilerle buluşuyor.

 Zorlu PSM youtube kanalı için: 

https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg?view_as=subscriber

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 5 – 12 – 19 – 26 NİSAN // PSM ONLINE // 21.00

 

Geçtiğimiz sezon başından itibaren her hafta Zorlu PSM sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece” Zorlu PSM Online üzerinden izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. İbrahim Selim’in renkli sunumunun yanı sıra her hafta sürpriz bir konuğun katıldığı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşamak için online yerinizi almayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 19.00

Etkinlik Başlangıç: 21.00

 

Bilet Fiyatı: 

Online Program Bileti Fiyat: 25,00 TL

 

 

JAY JAY JOHANSON // 02 – 03 – 04 NİSAN // PSM ONLINE // 21:00

 

Jay-Jay Johanson 19 Mart’ta dinleyicilerle buluşturduğu yeni albümü “Rorschach Test” sonrası sergileyeceği performans kaydı ile 2 Nisan saat 21:00’dan 4 Nisan saat 23.59’a kadar PSM Online’da sevenlerinin karşısında olacak. Bu büyüleyici performansa ilk tanık olanalar arasında yer almak için biletinizi şimdiden almayı unutmayın.

 

Bilet Fiyatları:

Online Konser Bileti – 22,50 TL

 

SAHNE TOZU YUTANLAR //  06 – 13 – 20 – 27 NİSAN // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 20.00

 

Tiyatrodan müziğe danstan müzikale kadar farklı sanat dallarını aynı heyecanla sahnede icra eden pek çok sanatçıyı ağırlayan Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da her hafta sanatçılar birbirlerine merak ettiklerini sormaya ve sahnede olmanın kendileri için anlamını konuşmaya devam ediyor. “Hayallerin sınır tanımadığı bir deneyim alanı olan sahneyi bir de onların ağzından dinleyelim” diyerek hayata geçirilen “Sahne Tozu Yutanlar” her Salı saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından ücretsiz olarak izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. 

 

Zorlu PSM Youtube kanalı için: 

https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg?view_as=subscriber

 

CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS //  06 – 07 NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 18.00 

 

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus şovunun yeni sezon gösterileri ile Nisan ayında #mesafeliamabirlikte mottosuyla yeniden Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Kapı Açılış: 17.15

Etkinlik Başlangıç: 18.00

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori – 297,00 TL

2. Kategori – 242,00 TL

3. Kategori – 198,00 TL

4. Kategori – 165,00 TL

5. Kategori – 126,50 TL

6. Kategori – 88,00 TL

 

KALBEN PERFORMS THE BEATLES- ATAN KALPLER KULÜBÜ //  07 NİSAN ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ & PSM ONLINE // 18.30

 

Kalben, renk, din, dil, cinsiyet gibi insanları kategorize eden aidiyet etiketlerini sıfırlayarak müzikle, dansla ve sevgiyle kendine ait hissetme yolları var eden Beatles’ın ruhunu çağıracağı The Beatles – Atan Kalpler Kulübü konseri ile çocukluğun taze neşesini ve rock’n roll atmosferini yeniden sahneye taşımaya hazırlanıyor. Sanatçının kalbimize kazınan şarkıları hem sahneden hem de PSM Online üzerinden seslendireceği Kalben Performs The Beatles – Atan Kalpler Kulübü konseri için 7 Nisan akşamına yerinizi ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 17.45 

Etkinlik Başlangıç: 18.30

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori – 126,50 TL

2. Kategori – 82,50 TL

Online Konser Bileti – 22,50 TL

 

YAŞAR // 09 NİSAN CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ & PSM ONLINE // 18.00

 

1996 yılında yayınladığı Divane isimli ilk albümüyle ülke çapında adını duyuran ve 90'lı yılların sonlarından bugüne kadar ülkenin en tanınan ve sevilen sanatçılarından biri olan Yaşar, 9 Nisan akşamı Turkcell Platinum Sahnesi ve eş zamanlı PSM Online üzerinden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 17.15 

Etkinlik Başlangıç: 18.00

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori Fiyat: 132,00 TL

2. Kategori Fiyat: 99,00 TL

Online Konser Bileti – 22,50 TL

 

OZAN MUSLUOĞLU QUINTET // 10 NİSAN CUMARTESİ // 100 STUDIO & PSM ONLINE // 18:00

 

Bas gitar ile 16 yaşında tanışan Ozan Musluoğlu Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde eğitim alırken, eş zamanlı olarak Marc Johnson, David Friesen, Dominique Lemerle ve Robert Balzar ünlü basçılar ile atölyelere katıldı.  Uzun yıllar Athena ile çalan ve grup ile birlikte 2004 Eurovision yarışmasına da katılan Musluoğlu, 2009 yılında Rec Jazz plak şirketinden ile albümü “Coincidince”ı yayınladı. Yine aynı yıl ikinci albümü “40th Day”in kayıtlarını tamamladı. Jeremy Pelt, JD Allen, Danny Grissett ve Darrell Green’in eşlik ettiği bu albümü 2012 yılında yayınlanan “My Best Friends are Pianists” takip etti. 2015 yılının Şubat ayında ise; son albümü “My Best Friends Are Vocalists”i Sony Music etiketiyle çıkardı ve aynı yıl iTunes tarafından yılın en iyi caz albümü seçildi.

2009 – 2017 arası sekiz yıl boyunca her cuma akşamı TRT Radyo 3’te yayınlanan “Caz Saati” isimli radyo programını hazırlayıp sundu.

 

Trompet: Barış Doğukan Yazıcı

Saksafon: Engin Recepoğulları

Piyano: Ercüment Orkut

Kontrbas: Ozan Musluoğlu

Davul: Ferit Odman

 

Kapı Açılış: 17.15

Etkinlik Başlangıç: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 121,00 TL

Balkon Fiyat: 88,00 TL

Online Konser Bileti Fiyat: 22,50 TL

 

KALABALIK DUASI // 14 NİSAN ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

"Fiziksel Tiyatro Araştırmaları” Şatonun Altında’dan sonra yepyeni bir araştırmanın sonucu olan “Kalabalık Duası”nı seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Clown ve modern dansı içeren yenilikçi tekniklerle geleneksel hikaye anlatıcılığını harmanlayan bu tek kişilik performansta güncel ve gelenekseli, akılcıl ve mistik olanı, delilik ve bilgeliği İstanbul fonunda merkeze alan bir hikaye anlatıcılığıyla seyirciye sunuyor. 

 

Kapı Açılış: 17.15

Kalabalık Duası: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 77,00 TL – Öğrenci 63,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL – Öğrenci 54,00 TL

3. Kategori Fiyat: 55,00 TL 

 

CİMRİ // 15 NİSAN PERŞEMBE // TURKCELL SAHNESİ // 18.00

Onu tanıyanların "Dünyadaki insanların en az insan olanı; yeryüzündeki canlıların en katı yüreklisi, pintilerin en pintisidir. Onun sevmesinden kuru, onun okşamasından kısır bir şey olamaz. Vermek öylesine zoruna gider ki, selam bile vermez kimseye, onu bile alır; yalnız alır…" olarak betimlediği Cimri’yi izlerken belli bir zümreye bakmakla bir genelleştirmeye bakmak arasındaki pencereden birçok insanın ve ailelerin iç ve dış yapısına bakacak, garip rastlantılara tanık olacaksınız. 17. yüzyılda yaşamış Fransız komedya yazarı Moliere'in en ünlü eserlerinden “Cimri”, Tansu Biçer’in rejisi ve Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” performansıyla 5 sezondur kapalı gişe sahnelenen oyun 15 Nisan akşamı Zorlu PSM’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 17.15

Cimri: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 99,00 TL – Öğrenci: 81,00 TL

2. Kategori Fiyat: 77,00 TL – Öğrenci: 63,00 TL

3. Kategori Fiyat: 66,00 TL – Öğrenci: 54,00 TL

 

BÜYÜK EV ABLUKADA “AY ŞURAM HÂLÂ AĞRIYO” // 16 NİSAN CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

Yaptığı her şeye kendi yol açmış ve açtığı yol ile oyunu değiştiren Büyük Ev Ablukada, cebinde birikmiş birkaç şarkısını paylaştığı andan itibaren kendi kurallarını da koydu ortaya. Ürettikleriyle sadece kendilerine değil, bir dönem müzik yapan pek çok bağımsız müzisyene yol açan ve kurulduğu günden bu yana kendine özgü tarzı, müziği ve şarkı sözleriyle büyük ilgi görerek bir fenomene dönüşen Büyük Ev Ablukada, akustik performansları “Ay Şuram Hala Ağrıyor” ile 16 Nisan’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 17.15

Büyük Ev Ablukada: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 110,00 TL

Öğrenci Fiyat: 90,00 TL

 

BEN ANADOLU // 17 NİSAN CUMARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

Binlerce yıldır Anadolu’yu var eden kadınlar, koca bir tarihe yayılan hikâyeleriyle Güngör Dilmen’in klasikleşmiş eserinde buluşuyor. Ben Anadolu Kibele’den Theodora’ya, Eftelya’dan Hürrem’e uzanan bir kadınlar geçidi. Tanrıçalar, sultanlar, mitolojik karakterler, köylüler, kantocular, hemşireler… Bu toprakların özünü oluşturan; toprakla, ağaçla, ürünle, masallarla, tarihle, savaşlarla, sokaklarla bir olan, Anadolu’nun farklı çağlarına tanıklık eden kadınlar Ayça Bingöl’ün yorumunda vücut buluyor. Disiplinlerarası sanatsal yolculuğun katmanlarına kurulacak tek kişilik bir performans… Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan “Ben Anadolu” için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış: 17.15 

Ben Anadolu: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 77,00 TL – Öğrenci 63,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL – Öğrenci 54,00 TL

3. Kategori Fiyat: 55,00 TL

 

SELEN BEYTEKİN // 17 NİSAN CUMARTESİ // 100 STUDIO & PSM ONLINE // 18:30

 

Piyano eğitimine 8 yaşında başlayan Selen Beytekin; Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Tony Jones gibi birçok kıymetli caz müzisyeniyle sahne aldı. Şu an hem inşaat mühendisliği, hem mimarlık, hem de müzisyen olarak kariyerine devam eden caz müzisyeni, unutulmayacak performansıyla 17 Nisan akşamı 100 Studio ve PSM Online sahnesinde izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 17:30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 132 TL

Balkon (Bistro): 88 TL

Online Konser Bilet Fiyatı: 22,50 TL

 

AKCİĞER // 19 NİSAN PAZARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

Küresel kaygının, terörün ve istikrarsız hava şartlarının süre geldiği bir dönemde genç bir çift çocuk sahibi olmak istiyor ancak zaman, insan kimyasının aleyhine işliyor. Enine boyuna düşünmeye kalkışırlarsa işin içinden çıkamayacaklar, acele ederlerse işler felaketle sonuçlanacak. Doğru gerekçelerle çocuk sahibi olmak istiyorlar. Fakat tam olarak nedir bu doğru gerekçeler? Mehmet Birkiye’nin rejisi, Engin Hepileri ve Nergis Öztürk’ün başarılı performansları ile “Akciğer” 19 Nisan Pazartesi akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Kapı Açılış: 17.15

Akciğer: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 77,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL

3. Kategori Fiyat: 55,00 TL

 

SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM – DİRMİT // 21 NİSAN ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

Latife Tekin’in aynı isimli romanından ilk olarak Yüksek Lisans bitirme projesi olarak sahneye uyarlanan ve köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesini ailenin en küçük kızı Dirmit'in gözünden anlatan Tiyatro Hemhâl’in sevilen oyunu “Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit” 21 Nisan’da Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinden tiyatro severleri selamlayacak.

 

 

Kapı Açılış: 17.15

Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 77,00 TL – Öğrenci 63,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL – Öğrenci 54,00 TL

3. Kategori Fiyat: 55,00 TL 

 

AMADEUS // 24 – 25  NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 17.30

 

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS”, başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu, 14 kişilik koro ve 11 kişilik canlı orkestradan oluşan 45 kişilik dev ekibi ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Nisan ayında yeniden Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 16.30

Amadeus: 17.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat – 275,00 TL

2. Kategori Fiyat – 195,00 TL

3. Kategori Fiyat – 155,00 TL

4. Kategori Fiyat – 125,00 TL

5. Kategori Fiyat – 95,00 TL

 

LAL HAYAL // 26 NİSAN PAZARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

16 yaşındaki hip-hop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog… Farklı yaş ve sosyal statüden 7 kadının trajik komik hikayesini anlatan Lâl Hayal’de Songül Öden tek kişilik unutulmaz performansı ile seyirciyi kendisine hayran bırakıyor. Belki çok tanıdık belki de çok uzak Elmas, Zümrüt, Safire, İnci, Mercan, Yeşim, Firuze’nin hikayesini izlemek için 26 Nisan akşamı Zorlu PSM’de yerinizi ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 17.15

Lal Hayal: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 77,00 TL – Öğrenci 63,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL – Öğrenci 54,00 TL

3. Kategori Fiyat: 55,00 TL 

 

 

ŞATONUN ALTINDA // 28 NİSAN ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

Hiçbir şeye inanmayan ve her şeyle dalga geçen, zamanın ötesinden iki kadının anlatımıyla clown, fiziksel hikaye anlatıcılığı, grotesk oyunculuk, bufon gibi farklı oyunculuk stillerini harmanlayan bir deneme "Şatonun Altında". Fiziksel Tiyatro Araştırmaları; Jacques Lecoq pedagojisini takip eden Fiziksel Tiyatro ve Komedi Okulu'nda bir araya geldi. Okulda çalışılan stillerin ve farklı oyunculuk tekniklerinin uygulandığı, araştırıldığı ve seyirci ile buluşarak geliştirildiği ilk proje olan "Şatonun Altında" seyirci karşısında…

 

Kapı Açılış: 17.15

Şatonun Altında: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 77,00 TL – Öğrenci 63,00 TL

2. Kategori Fiyat: 66,00 TL – Öğrenci 54,00 TL

3. Kategori Fiyat: 55,00 TL

 

AYSUN & ALİ KOCATEPE "İLKYAZ ŞARKILARI" // 28 NİSAN ÇARŞAMBA // 100 STUDIO & PSM ONLINE // 18.00

 

Bir yanda, “Ben Sana Vurgunum”, “Melankoli”, “Çocuklar Gibi”, “Dağlar”, “Küçük Bir Aşk Masalı”, “Geberiyorum”, “Hey Gidi Dünya Hey” gibi ölümsüz şarkıların bestecisi Ali Kocatepe, diğer yanda, muhteşem sesi ve yorumuyla Aysun Kocatepe. Müzik dünyamızın en sevilen ikilisi efsane şarkıları, özel anıları ve sahnede Mete Çelik Triosu eşliğinde 28 Nisan akşamı 100 Studio sahnesi ve eş zamanlı PSM Online üzerinden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 17.15 

Etkinlik Başlangıç: 18.00

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori Fiyat: 132,00 TL

2. Kategori Fiyat: 99,00 TL

Online Konser Bileti – 22,50 TL

 

 

YUTMAK // 29 NİSAN PERŞEMBE // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18.00

 

Psikolojik travmadan kurtularak yaşamlarına sıfırdan başlamaya çalışan üç kadının başlarından geçenleri ya da başlarına gelenleri kendi ağızlarından aktardıkları Craft Tiyatro’nun eleştirmenler tarafından bir oyunculuk şöleni olarak tanımlanan oyunu Yutmak uzun bir aranın ardından Nisan ayında gerçekleşecek tek gösterimi ile 29 Nisan akşamı Zorlu PSM’de tiyatro severleri selamlamaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 17.15

Yutmak: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 132,00 TL – Öğrenci 108,00 TL

2. Kategori Fiyat: 99,00 TL – Öğrenci 81,00 TL

3. Kategori Fiyat: 82,50 TL

 

 

PSM CAZ FESTİVALİ: AYHAN SİCİMOĞLU & LATİN ALL STARS // 30 NİSAN CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ & PSM ONLINE // 18.00

 

Turcolatino akımının öncüsü, Türkiye’nin en sevilen gezgini Ayhan Sicimoğlu, Türkiye’ye Latin müziğini sevdiren bir sanatçı olmasının yanı sıra yıllardır sunduğu gezi ve kültür programlarıyla da hayatın farklı renklerini öne çıkarıyor. Sicimoğlu’nun “Latin All Stars” orkestrasıyla seslendireceği eserlerin, samba kıpırtılarının, bolerolar, salsalar, chachalar ve özel sürprizlerin, dansın ve muhabbettin bir arada olacağı bu unutulmaz performans için 30 Nisan’da Turkcell Platinum Sahnesi ve PSM Online’daki yerinizi ayırmayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 17.15

Yutmak: 18.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 132,00 ₺

2. Kategori Fiyat: 93,50 ₺

Online Konser Bileti Fiyat: 22,50 ₺

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com