Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 12 Ocak 2021 531 Görüntüleme

Pandemi alışkanlıkları değiştirdi

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, pandemi koşulları ile dünyada üretimden tüketime alışkanlıkların değiştiğine dikkat çekerek, “Dünyadaki değişimi doğru okumalıyız. Yeni teknolojilerle dünya hızla değişirken bizim de bu değişime ayak uydurmamız şart” dedi.

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, pandemi ile gelen yeni normale başka bir açıdan bakarak, iş dünyasına da önerilerde bulundu.

Pandemi ile dünyada üretim ve tüketim anlayışının da değiştiğine dikkat çeken Başkan Doğmuş, dünyadaki değişimin doğru okunması gerektiğini dile getirdi. En ucuz ve en kaliteyi sunmanın dünyada ticaretinde artık yetmediğini dile getiren Başkan Doğmuş, artan dijitalleşmeye işaret ederek, şunları söyledi: “Ülkemiz önemli bir pazar. Önemli avantajlara sahip bir ülke. Bu avantajları değişen ve gelişen şartlara göre şekillendirmemiz gerekiyor. Yeni teknolojilerle dünya hızla değişirken bizim de bu değişime ayak uydurmamız şart. Üretim ve buna bağlı yetişmiş nitelikli iş gücünü de geliştirmeliyiz.”

MERSİN – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com