Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 5 Aralık 2020 605 Görüntüleme

Selçuk Polat, “Su Sesinde Yalnızlık” adlı kitabını anlatıyor

Başarılı yazar Selçuk Polat’ın “Su Sesinde Yalnızlık” adlı kitabı, geçtiğimiz aylarda raflarda yerini aldı. Polat, Favori Yayınları etiketiyle edebiyat dünyasına kazandırılan eserine dair şunları söyledi:

Maksim Gorki; “Bilim aklın şiiridir; şiir de yüreğin bilimidir.” der.

Şiirlerimden birinde de belirttiğim gibi;

Zor olan mutluluk değildi oysa

Her şeyden mutlu olan umutlu bir kuşaktık.

“Su Sesinde Yalnızlık” yeniden doğmakla birlikte umutların bittiği anda yeşeren bir sevdadır aslında. İnsanların kendi hayallerinin peşinden giderken ulaştığı mutluluktur. Bu süreçte şiir olmak kolaydır, zor olan şair olmaktır. Ben yolculuğuma şiir olarak başladım. Önümde uzun bir yol var ve üretmeye devam edeceğim. Bu yolculukta tabii ki son kararı okuyucular verecektir. Charles Bukowski’nin dediği gibi; “Şiir yazmanın insanı uçurumun kenarına sürükleyen bir yanı var.” Ben de kendimi başka diyarlarda buluyorum hayallerimi dizelere dökerken.

Şiir yazarken hayallerimin işçisi olarak görüyorum kendimi. Yolculuğuma emek vererek üretmeye devam ediyorum. Çalışmalarıma eğitim üzerine olan araştırma kitabımla ve çocuk kitaplarıyla devam ederek okuyucuyla buluşmayı hayal ediyorum. En kısa zamanda okuyucularımla buluşturmayı düşündüğüm, eğitim üzerine yaptığım araştırma kitabıyla bu yolculuk devam edecek.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com