Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 1 Eylül 2020 499 Görüntüleme

Reebok’ın marka yüzü Hazar Ergüçlü, sezonun ilk kampanyası için objektif karşısına geçti

2020 yılında Reebok’ın marka yüzü olan Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı yeni sezonun ilk kampanyası ‘Classic Leather Legacy’ oldu. Hazar Ergüçlü ile sezonun ilk kampanya çekimi, başarılı grafitti sanatçısı Esk Reyn’in, Reebok için özel tasarladığı duvar resminin önünde gerçekleştirildi.

1979 yılının profesyonel koşu ayakkabısı Aztec ve 1983 yılının ikonik model Classic Leather’dan ilham alan Classic Leather Legacy’de, yılların birikimi olan incelikli bir tasarım öne çıkıyor. Geçmişin koşu tarzından ilham alarak yeni nesiller için yeniden yorumlanan CL Legacy modelinin lansmanı için, Türkiye’de farklı disiplinlerde gelecek vaat eden 6 genç sanatçı CL Legacy modelini kendine özgü hikaye ve tarzlarıyla anlatıyor.

“Geçmişin, geride bıraktığın değil, bugün yarattığındır” sloganıyla bu yeni ürün çevresinde benzersiz bir hikaye yaratan tasarımcılar, tüm yaratıcılıklarını kullanarak fotoğraf, grafitti ve bilgisayar ortamında yaratılmış grafikler gibi birbirinden farklı iletişim materyalleri tasarladılar.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com