Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 28 Ağustos 2020 553 Görüntüleme

Murat Dalkılıç: “Dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım”

Ünlü müzisyen Murat Dalkılıç, Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden yayınlanan “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu oldu. Müzik yapmanın meslek olarak zor olduğunu belirten Dalkılıç, “Bu tecrübeyle dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım” dedi. Sinema projelerini yanlış değerlendirdiğini düşünen Dalkılıç, Snoop Dog ile yakaladığı fırsatı da reddettiği için pişman olduğunu açıkladı.

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü müzisyen keyifli dakikalar yaşadığı programda kariyerine ve özel hayatına dair soruları yanıtladı.

Ünlü olmadan önce uzun dönem radyoculuk yaptığını belirten Dalkılıç, “Annem beni ilk okuldan beri çalıştırır. Babam turizmci, yaz aylarında onun yanında çalışırdım. Fırında bile çalıştım. Ünlü olmadan önce yerel bir televizyonda, ayrıca radyoda da çalıştım” dedi.

“Bu tecrübeyle dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım”

Müzik benim hayatımda hep bir numara olacak ama meslek olarak yapmak kolay değil diyen Murat Dalkılıç, bir daha dünyaya gelsen ne iş yapardın sorusuna “Sen müzik yapmak istiyorsun ama müzik dışında uğraştığın çok fazla angarya var ve bunlar seni yıpratıyor. Bu tecrübeyi edindikten sonra dünyaya yeniden gelseydim bu işi yaparım demezdim. Sadece müzik olacaksa hayatımda ve bunun dışındaki şeylerle uğraşmayacaksam yine müzik yapmak isterim” şeklinde yanıtladı.

“Sinema projelerini keşke daha titiz değerlendirseydim”

Sinema projelerini keşke daha doğru değerlendirseydim diyen Dalkılıç, “Kariyerim sinema üzerine gitmeyecek diyerek arkadaşlarımın, yönetmenlerin beni görmek istediği filmlerde oynadım. Yaşım ilerledikçe bu kararlarda daha titiz olsaydım diye düşündüm hep” diyerek pişmanlığını dile getirdi. Bir diğer pişmanlığının ise 2012 yılında Snoop Dog ile şarkı yapma imkanına sahipken projeyi reddetmesi olduğunu söyledi.

“Gece kulübü açarsam kimse şaşırmasın”

Gece insanı olduğunu ve geceyi sevdiğini belirten Dalkılıç, “Benim işim gece ve bu yüzden sürekli gecelerdeyim. Bir gün gece kulübü açarsam kimse şaşırmasın. Kaldı ki 22 yaşında gece kulübüm vardı. Gecenin sakinliğini, sessizliğini seviyorum” dedi. Pandemi döneminde evde kaldığı için müziğe fazla vakit ayırdığını ve çok sayıda şarkı yaptığını açıklayan Dalkılıç, “Şarkılarımı ilk defa albümü çıkacak arkadaşlarıma verdim. Onların single ve dijital projelerini başlattık. Yoğun şekilde çalışıyorum” dedi.

Yemek yapmayı ve yemeği çok sevdiğini söyleyen Dalkılıç, en sevdiği yemeğin kızartma olduğunu, bamyayı ise asla yemediğini açıkladı. Depresif ruh halinden ise beni yemek çıkarır dedi.

“Böceklerden çok korkuyorum”

Mert Vidinli’nin en büyük fobin ne sorusuna Ata Demirer’in Araknafobia şarkısını mırıldanarak yanıt veren Dalkılıç, böceklerden korktuğunu ve evinde böceklerden korunmak için her türlü mekanizmanın olduğunu söyledi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com