Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 15 Temmuz 2020 718 Görüntüleme

Eyüp Lojistik filosunu 300 MAN çekici ile daha da güçlendiriyor

Türkiye lojistik sektörünün köklü ve güçlü firması Eyüp Lojistik, 2020 yılı sonuna kadar 300 MAN çekici satın alarak, filosunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Türkiye lojistik sektörünün köklü ve güçlü firması Eyüp Lojistik, 2020 yılı sonuna kadar 300 MAN çekici satın alarak, filosunu daha da güçlendirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda 2019 yılında 12 araçlık MAN yatırımı yapan Eyüp Lojistik, bu yıl için de satın aldığı 50 adet MAN TGX 18.470 4×2 BLS çekiciden oluşan ilk araç grubunu, 14 Temmuz Salı günü, düzenlenen özel bir törenle teslim aldı.

MAN’ın İstanbul İkitelli’deki tesisinde gerçekleştirilen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı.

“Eyüp Lojistik iş birliği, gurur duyduğumuz bir ortaklık”

Törende, tüm müşterilerini, ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak gördüklerine vurgu yapan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “Bu yaklaşımımız, ilk araç satışımızla, hatta bazen araç dahi satmamışken başlar ve gerçek anlamda yaşam boyu, nesiller boyu sürer. Her bir müşterimizin bizde ayrı ve özel bir yeri var. Temeli 1936 yılına kadar uzanan Eyüp Lojistik de 84 yıllık köklü geçmişi, büyüklüğü, birikimi, teknolojiye verdiğim önem, hizmet kalitesi gibi birçok niteliğinin yanı sıra başta Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık olmak üzere üst yönetiminin samimi ve içten yaklaşımları ile ‘yaşam boyu iş ortağı’ olmaktan mutluluk ve aynı zamanda onur duyduğumuz Türkiye’nin alanındaki en değerli markalarından biridir. MAN ve Eyüp Lojistik arasındaki bu güzel iş birliğinin daha da gelişerek, uzun yıllar süreceğine inancım tamdır” dedi.

“MAN satış ve satış sonrası hizmetlerde ilk sırada”

Pazarın her segmentinde, yaşam boyu maliyet hesabı yaparak yatırımlarını belirleyen kurumların, genelde MAN araçları kullandığına da dikkat çeken Tuncay Bekiroğlu, “MAN’ın üstün nitelikli araçları, başarılı satış ve satış sonrası hizmetler süreçleri ile desteklenerek bir bütün oluşturuyor. Dünya çapında prestije sahip bağımsız bir kuruluş tarafından uluslararası arenada tüm markalara yönelik yapılan HTS (Heavy Truck Study) araştırmasında, müşterilerimiz Türkiye’de MAN’ı, hem satışta ve hem de satış sonrası hizmetlerde 1 numara olarak puanlıyorlar. Bu sonuç, Türkiye’de bizim yaptığımız analizlerle de net bir şekilde teyit ediliyor. Ayrıca MAN Truck & Bus tarafından bütün MAN ülkeleri arasında yaptığı araştırmada da satış ve satış sonrası hizmetlerde Türkiye 1 numara olarak çıkıyor. Bu MAN’ın müşterilerini ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak kabul ettiği yaklaşımın, satış ve satış sonrası hizmetlere yansımasıdır” açıklamasında bulundu.

“Sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz”

Sektörün köklü, öncü ve örnek kuruluşlarından biri olarak, tüm faaliyet alanlarında attıkları her adımda, yaptıkları her yatırımda hizmet kalitesini ve standartlarını yeni zirvelere taşımayı hedeflediklerini belirten Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da “Bu hedeflerimize bizi taşıyan en önemli unsur hiç kuşkusuz altyapı teknolojimiz ve gücümüzdür. Bir lojistik firmasında altyapı denince de hiç şüphesiz öncelikle akıllara araç filosu gelir. Dolayısıyla bizim için de araç filomuzun, genç ve güçlü olması en büyük önceliklerimiz arasındadır. Bu yüzden yeni yatırımımıza da uzun ve titiz bir şekilde hazırlandık. Finale kalan 3 markadan araçlar aldık ve 1 yıl boyunca kullandık. Geldiğimiz noktada MAN TGX tecrübesinden duyduğumuz memnuniyet, yatırım kararımızı belirledi. Ancak bununla birlikte bu memnuniyetimiz, salt araçların nitelikleri ile sınırlı değil. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkililerinin doğru ve samimi yaklaşımları, sıcak iletişimleri, satış sonrası hizmetlerde aldığımız hizmetin hızı, kalitesi de bu kararı vermemizde en az araçlar kadar etkili bir faktör oldu. Biz Eyüp Lojistik olarak, gücümüzü köklü geçmişimizden alan, yüzümüzü ise geleceğe çevirmiş bir şirketiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaptığımız yatırımlar, geliştirdiğimiz hizmetler ile yeni hatlara açılmaya, iş hacmimizi çeşitlendirmeye, büyütmeye devam ederek, sektörümüze öncülük etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“MAN’ın odağında müşterilerimiz var”

Türkiye lojistik sektörünün öncü ve lider kuruluşlarından biri olan Eyüp Lojistik’in, işini bilen ve hizmeti en kaliteli, en efektif şekilde sunan sektörünün referans firmalarından bir tanesi olduğunu anlatan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Eyüp Lojistik, her alanda olduğu hizmetlerinin ana omurgasını teşkil eden araç yatırımlarında da çok seçicidirler. Bu açıdan da en önemli yatırımlarında bizleri tercih ettikleri için de kendilerine teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi MAN, 250 yılı aşkın geçmişi ile odağına müşterilerini alan, mühendislik temelli üretim anlayışına sahip köklü bir şirket.Benzersiz bilgi birikimi, Ar-Ge gücü ve teknolojisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşılayacak çözümleri henüz geliştirme aşamasında düşünür. Bu doğrultuda hayata geçirdiği sayısız yenilik ve ilklerle de sektörünün adeta standartlarını oluşturur.

Bu yaklaşımla geliştirilip, üretilen MAN kamyon ve çekicileri; zengin model çeşitliliği, gelişmiş şasi yapıları ve teknolojileri ile de ihtiyaç duyulan her alanda en ideal çözümleri sunuyor. MAN TGX serisi de dayanıklılık, konfor, güvenlik gibi üstün özelliklerinin yanı sıra yakıt tasarrufu ve işletme ekonomisi açısından sağladığı avantajlarla alanında haklı bir yer edinmiş durumda. Aslında belirttiğimiz bu avantajlar, araçlarımızı kullanan şirketlerimizin tecrübeleri ile de fazlasıyla teyit edilmiş bilgiler olması açısından da çok değerli.

Yani diğer tüm araçlarımız gibi TGX serimiz de bizzat kullanıcıları tarafından, işletmecileri tarafından yollarda test edilmiş ve onaylanmıştır. Nitekim Eyüp Lojistik’e geçtiğimiz yıl verdiğimiz 12 adet çekicimizden duyulan memnuniyetin de yeni yatırımlarındaki katkıları büyüktür. TGX’lerimiz, sundukları birçok avantajın yanı sıra Euro 6d motorlarımızla, daha yüksek güç ve daha fazla tasarruf geleneğini sürdürdü. Bu motorlarımız da bir önceki nesil Euro 6c motorlara göre yüzde 4.2 daha fazla yakıt tasarrufu sağlıyorlar.

Bununla birlikte MAN olarak bizler, ‘yaşam boyu iş ortaklığımızı’ salt üstün nitelikli araçlarımızla değil, aracın ilk satış ve finansman aşamasından, satış sonrası hizmetlere, hatta TopUsed ile ikinci ele kadar tüm süreçleri bir bütün olarak görüyoruz. Bu sürecin her anında, müşterilerimizin yanlarında olmaya, onlara her açıdan destek olmaya özen gösteriyoruz. Bu yaklaşımımız da sağ olsunlar, Eyüp Lojistik gibi tüm müşterilerimiz tarafından da takdir görüyor. Kendilerine bir kez daha teşekkür eder, MAN TGX serisi yeni araçlarımızın da öncekilerde olduğu gibi Eyüp Lojistik’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”.

Konuşmaların ardından Eyüp Lojistik’in satın aldığı 50 adet TGX 18.470 4×2 BLS çekiciyi temsilen sembolik MAN anahtarı, Tuncay Bekiroğlu, Serkan Sara ve İbrahim Altun tarafından, Eyüp Bartık’a verildi.

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com