Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 2 Eylül 2020 420 Görüntüleme

”BAL”IN GELİRİNİ SOKAK HAYVANLARINA BAĞIŞLAYACAK!

Aslen Çanakkaleli olan ve müziğe çok küçük yaşlardan itibaren ilgisi olan ”Buse Özde”, ileriki yıllarda çeşitli mekanlarda sahne almış ve bir youtube kanalı kurup cover şarkılar yapmaya başladı.

Hayatında müziğin yerinin çok değerli olduğunu belirten ”Buse Özde”, müzik hayatına tamamen atılmaya karar vermiş, şarkı sözleri yazmaya başlamış ve çevresindeki müzisyen arkadaşlarının beğenisine sunmuş Tüm gayretini müziğe yönelik kullanarak kendini geliştiren genç sanatçı Buse Özde, müzik hayatında artık profesyonel olarak yer almaya başlayarak başarılı prodüktör Erkan Şen‘in kuruculuğunu üstlendiği Beyond Recordings etiketiyle “Bal” isimli teklisini dinleyicilerle buluşturdu. Sözü ve müziği ”Buse Özde”ye ait olan şarkının düzenlemesi ise Ber İşgören imzası taşıyor.

”Buse Özde”, yıllar önce sahiplendiği kedisi ”Bal”ın kendisine getirdiği şansa inanarak, şarkının gelirinden gelecek para ile sokak hayvanlarına bağış yapacağının bilgisini verdi ”Buse Özde”nin yeni klibi Ayvalık’ta Onur Öğden yönetmenliğinde çekildi. Klipten aşktan çekinen ve kendini uzak tutan birinin aşka kapılmamaya olan direnişi anlatılıyor Özel hayatında da aşkta kendini geri planda tuttuğunu tanımlayan genç sanatçı şarkısını ‘ümitleri biten bir kadının aşka açlığının nasıl bastırıldığı anlatılıyor’ olarak yorumladı.

Yeteneğini mesleği haline getirmek adına emek veren genç sanatçı bu yolda kendini geliştirmeye olan gayretini müzikseverlerin beğenisine sundu. ”Buse Özde”nin yeni şarkısı ”Bal” Beyond Recordings etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com