Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 22 Ağustos 2020 682 Görüntüleme

Demet Özdemir, Pantene’nin yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti!

Pantene saçı dönüşümü ile kadınları en iyi haline dönüştürüp, aynaya her baktıklarında kendilerini daha iyi hissetmelerini amaçlayan Pantene, yeni Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi için Demet Özdemir ile yeni bir reklam kampanyasına imza attı. Güzel oyuncu, yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi ile bambu gibi güçlü uzayan saçlarıyla büyülüyor.

Dünyanın bir numaralı saç bakım kremi markası Pantene, marka elçisi Demet Özdemir ile yeni Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü ailesi için reklam filmi çekti. İçeriğindeki Pro-V formülü, biyotin ve bambu sayesinde saç dökülmesini azaltmaya ve saçların %100 daha güçlü uzamasına yardımcı olan yeni seri ile bu yaz uzun olacak!

Pantene’in global saç tasarımcısı Gregory Kaoua’nın bu reklam filmine özel olarak hazırladığı saçları ile büyüleyen Demet Özdemir; şampuan, saç kremi, yeniden yapılandırıcı durulanmayan krem ve dökülme karşıtı koruyucu keratin maskeden oluşan bu seri ile saç dökülmelerini azaltmaya yardımcı olarak2, kadınların tam istediği bambu gibi güçlü ve uzun saçlara kavuşacağını belirtiyor.

Pantene, Demet Özdemir ile ‘%100 daha güçlü uzayan saçlar! 3’’ dediği reklam kampanyası televizyon, sosyal medya, billboard, dijital platform ve internet sitelerinde yerini aldı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com